parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
 
 
 
Elevii de la Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud și elevii de clasa a VIII-a din școlile din regiune au participat miercuri, 22 martie, la primul Innovation Day™ – eveniment educațional organizat de Junior Achievement (JA) România.
citeste mai mult
 
Elevii din opt licee agricole din țară vor participa la Innovation Days™ – evenimente educaționale organizate de Junior Achievement (JA) România chiar în școlile lor. În cadrul Innovation Days™ elevii își vor exersa și dezvolta competențele antreprenoriale, pregătindu-se să devină fermieri.
citeste mai mult
 
Peste 150 de start-up-uri create de elevi și studenți cu potențial antreprenorial crescut intră în incubatorul educațional de afaceri JA BizzFactory™. În cadrul acestuia, tinerii se pregătesc pentru finala națională a JA Compania Anului 2017 – cea mai mare competiție europeană de antreprenoriat dedicată tinerilor.
citeste mai mult
 
110 elevi din Constanța au participat la competiția Sci-Tech Challenge 2017, organizată de Junior Achievement (JA) România cu sprijinul ExxonMobil România. Aflată la cea de-a V-a ediție în România, competiția încurajează tinerii să își aplice cunoștințele în domeniile Științei, Tehnologiei, Ingineriei și Matematicii (STEM) și să își dezvolte creativitatea și aptitudinile antreprenoriale.
citeste mai mult
 
Elevii liceeni din România pot dezvolta idei de afaceri sociale în competiția globală – Social Innovation Relay, 2017. 
citeste mai mult
 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.