parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
 
 
 
Junior Achievement (JA) România a deschis două birouri regionale în Cluj și Timișoara pentru a aduce mai aproape școala de mediul de afaceri.
citeste mai mult
 
Trei studenți din România beneficiază la New York de o experiență educațională, importantă pentru cariera lor, în cadrul proiectului Atelierul Digital.
citeste mai mult
 
JA Europa și Citi Foundation colaborează pentru a dezvolta abilitățile antreprenoriale și a spori gradul de alfabetizare financiară a elevilor de liceu din 19 țări europene. În cadrul inițiativei ”Pathways to Progress”, JA Europa și Citi Foundation vor instrui peste 48.000 de tineri (cu vârste între 15 și 18 ani), în anul școlar 2016-2017, prin programul JA Fii Antreprenor și prin Certificatul de Competențe Antreprenoriale (Entrepreneurial Skills PassTM ESP).
citeste mai mult
 
Junior Achievement (JA) România lansează înscrierile pentru anul şcolar 2017-2018 la programele internaţionale de educaţie pentru viaţă şi carieră, prin Curriculum la Decizia Şcolii (CDȘ) sau Curriculum în Dezvoltare Locală (CDL), în toate instituţiile de învăţământ preuniversitar, pentru clasele 0-XII.
citeste mai mult
 

JA România a participat la workshopul Learning Management System (LMS) - JA Worldwide Learning Platform Pilot organizat la Londra.

citeste mai mult
 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.