Ce spun alumni

Ce spun alumni

Andrei Costescu, CEO & Founder mReady

"Pot spune că îmi datorez începutul carierei antreprenoriale participării în clasele a X-a si a XI-a la programele Junior Achievement. Recomand participarea la programele JA încă din clasa I sau a II-a, pentru că te învață despre viața reală, cum să fii proactiv, să fii atent la problemele oamenilor din jur, să îți pese și, nu în ultimul rand, îți dezvoltă spiritul antreprenorial și să te bazezi pe forțele proprii. Noi facem parte din niște generații cărora viitorul nu le mai rezervă o slujbă sigură pentru 20-30 de ani ci dimpotrivă. Și e important să fii încrezător în puterile tale, ca să știi că te vei descurca indiferent de situație!


Milliard Fuller, fost elev JA, fondator şi preşedinte al organizaţiei Habitat pentru Umanitate

"Atât pe perioada liceului, cât şi în facultate, am fost extrem de implicat în Junior Achievement. Am fost preşedinte al propriei companii Junior Achievement şi am vorbit la Târgul Internaţional în numele organizaţiei Junior Achievement. Mai târziu, când eram student la Universitatea Auburn, la vârsta de 19 ani, am devenit cel mai tânăr director de program al Junior Achievement.


Tudor Maxim, finalist al competiţiei European Young Entrepreneur of the Year, CEO Elevate

Competiţia European Young Entrepreneur of the Year a reprezentat o experienţă foarte frumoasă care m-a făcut să fiu mândru de munca mea şi de echipa pe care am construit-o în ultimii ani. Pe lângă rezultatele şi recompensele oferite de acestea, Junior Achievement completează aceste satisfacţii prin recunoaşterea şi sprijinirea tinerilor valoroşi ai României.


Mihail Muşat, fost student JA, fondator Lume Bună

"Am început cu Etica în afaceri, prima ediţie pentru studenţi. Mi-a plăcut atât de mult încât, împreună cu echipa din care făceam parte, am câştigat competiţia naţională.
Mă consider un ambasador al JA în România.
"


Şerban Sorin Gabriel, fost elev Junior Achievement România

Junior Achievement România a însemnat, pentru mine, primul pas în adevărata lume a afacerilor.
Totul a început în liceu, în clasa a IX-a, când m-am implicat în primul meu proiect Junior. Atunci am învăţat ce înseamnă o afacere şi ce înseamnă să fii lider.
Programele JA au pus la încercare abilităţile mele antreprenoriale şi mi-au oferit oportunitatea de a învăţa să fiu un lider mai bun. Alături de colegi şi prieteni am lucrat în echipă, am avut un scop bine definit, pe care am luptat să îl atingem.Ai participat la un program sau o competiţie Junior Achievement?
Te invităm să ne spui povestea ta şi să te implici din nou, împărtăşind elevilor din experienţa ta.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie