It's my Future - proiect implementat în 6 țări europene și în România

It's my Future - proiect implementat în 6 țări europene și în România


Săptămâna aceasta a avut loc, în Stockholm, lansarea proiectului It’s my future.

Proiectul  european se va derula 3 ani în 7 tari și în România și îsi propune să ofere experiențe educaționale de antreprenoriat pentru elevii de gimnaziu într-unu nou program “blending learning”.

Ei vor  învăța despre antreprenori și antreprenoriat și își vor dezvolta competențele de lucru în echipă, elaborare proiect, analiză de date, spirit de inițiative, asumare responsabilități, identificarea de soluții la provocarile apărute și alte competențe antreprenoriale.

Pe parcursul programului se va crea un modul educațional digital de antreprenoriat pentru gimnaziu, construit pe exemple de bună practică și care oferă o abordare aprofundată, de impact și flexibilă  si un model inovativ de implementare a programului ce combină “Hybrid Learning (blended learning)” cu predarea la clasă în mod non-formal și flexibil, cu elementele din mediul virtual și cu sesiuni de mentorat din partea mediului de afaceri.

Proiectul va fi implementat în școli începând cu anul școlar 2016-2017 cu ajutorul organizațiilor partenere implicate în proiect: UF Suedia, JA Europa, JA Estonia, JA România, JA Bulgaria, JA Spania, JA Finlanda, SEN/JA Grecia, Future First, Akers Friskola.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie