Alumnii Junior Achievement pot petrece o zi alături de un lider din business în Bruxelles

Alumnii Junior Achievement pot petrece o zi alături de un lider din business în Bruxelles

Alumnii Junior Achievement pot petrece o zi alături de un lider din business sau din mediul guvernamental la Bruxelles în cadrul proiectului Leaders-for-a-Day 2018.

În ediția trecută, 35 de tineri europeni, dintre care doi români, au petrecut o zi cu directori executivi ai unor companii multinaționale, dar și cu persoane din mediul guvernamental.

"A fost o experiență uimitoare din toate punctele de vedere. În ziua evenimentului m-am întâlnit cu Matthieu Jehl, CEO ArcelorMittal Gent-Liege, care mi-a prezentat pe larg obiectivele companiei, menționând că siguranța angajaților și productivitatea se află pe primul loc. Am aflat de la el că un lider trebuie să ia în considerare până și cele mai mici detalii și că o companie de succes trebuie să fie mereu deschisă către inovare" - a declarat Vlad Obogeanu, unul dintre elevii români selectați în proiectul Leaders-for-a-Day.

Pentru a putea fi selectați în proiectul Leaders-for-a-Day 2018, alumnii JA trebuie să fi participat la programul de educație antreprenorială JA Mini-compania și să fi obținut Entrepreneurial Skills Pass (ESP) - o certificare unică în Europa, ce poate fi obținută de elevii care au trecut printr-o experiență antreprenorială reală în timpul liceului, în cadrul unui program JA.

Alumnii JA deținători ai certificatului ESP se pot înscrie în proiectul Leaders-for-a-Day la http://jar.ro/LeadersForADay2018, până pe data de 13 martie 2018.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie