Din Factbook aflați ce am făcut în anul școlar care a trecut. Vă așteptăm alături de noi și în 2018/2019!

Din Factbook aflați ce am făcut în anul școlar care a trecut. Vă așteptăm alături de noi și în 2018/2019!

În anul 1993, un grup de entuziaști a considerat că este timpul potrivit pentru a aduce în România o organizație internațională de educație economică și antreprenorială.

Înființată acum aproape 100 de ani in USA, Junior Achievement este cea mai mare organizație care leagă mediul educațional de cel de dincolo de băncile școlii, aducând tinerii mai aproape de viitoarea lor profesie și de mediul economic.

De 25 de ani, cu entuziasm și energie, profesori, elevi și studenți, profesioniști din comunitatea de afaceri și companii, pentru care educația este parte a drumului lor în România, au clădit, alături de consiliul director și de echipa organizației, ceea ce este Junior Achievement acum în România: cea mai mare organizație de educație, care, printr-un parteneriat public-privat, aduce anual peste 250.000 de tineri mai aproape de visul lor profesional.

Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de Junior Achievement și au făcut posibilă istoria sa de 25 de ani în România și vă invităm să parcurgeți acest factbook cu mai multe informații despre noi.

Echipa Junior Achievement România

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie