Junior Achievement începe sărbătorirea a 25 de ani în România alături de Profesori de milioane!

Junior Achievement începe sărbătorirea a 25 de ani în România alături de Profesori de milioane!

Junior Achievement începe seria de proiecte dedicate aniversării a 25 de ani de implicare activă în educația din România prin celebrarea celor care, indiferent de conjunctura istorică sau economică și de resursele avute, sunt profesioniștii din educație, profesorii a milioane de elevi într-o viață de dascăl.

Proiectul PROFESORI DE MILIOANE cuprinde:

  • O serie de 7 emisiuni realizate în coproducție cu Televiziunea Română – TVR1;
  • Gala aniversară JA „Investește în educație!”, organizată la Ateneul Român în luna mai, unde va avea loc premierea profesorilor și a realizărilor lor.
  • Aplicația mobilă Profesori de milioane, prin care tinerii vor putea nominaliza profesorii care le-au schimbat modul de a privi lumea și viitorul, iar publicul larg va putea trimite întrebări pentru invitații emisiunii.

Seria de emisiuni debutează în 15 aprilie, ora 19.00, și va continua pe parcursul a 6 duminici, la TVR1. La fiecare ediție, vor fi aduși în lumina reflectoarelor profesori, tineri și profesioniști din diferite domenii, de la arte liberale la business, care, împreună cu jurnalista Irina Păcurariu, vor analiza subiecte interesante din sistemul de învățământ actual.
Pe lângă dezbateri privind educarea valorilor, motivarea tinerilor, pregătirea lor pentru viață și profesie sau modul în care putem construi folosind resurse puține, în cadrul emisiunilor vor fi prezentate reportaje din școli și interviuri cu profesori și tineri care au reușit să fie modele de profesionalism și performanță.

Seria de emisiuni se va închide cu Gala JA „Investește în educație!“, un eveniment organizat anual pentru a premia excelența și investiția în educație.

Pe parcursul celor șapte săptămâni, tinerii din toată țara vor putea nominaliza profesorii care le-au schimbat modul de a privi lumea și viitorul, iar publicul larg va putea trimite întrebări pentru invitații emisiunilor utilizând aplicația mobilă Profesori de milioane.

Mai multe informații despre proiect, precum și programul și invitații emisiunilor se găsesc pe site-ul www.profesoridemilioane.ro și pe TVR1.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie