Nominalizări deschise la FERD’s list, lista liderilor și antreprenorilor tineri și inovatori

Nominalizări deschise la FERD’s list, lista liderilor și antreprenorilor tineri și inovatori

  • JA Europe a deschis nominalizările pentru FERD’s list, o listă a antreprenorilor, inovatorilor și liderilor din business care au parcurs deja programele Junior Achievement (JA).
  • Câștigătorii FERD vor fi invitați la o ceremonie specială ce se va organiza în octombrie, la Bruxelles.


Nominalizări pentru alumni Junior Achievement la FERD’s List

FERD’s List include tineri antreprenori care au parcurs deja programele Junior Achievement și care sunt evaluați în funcție de realizările lor, dar mai ales pentru potențialul de a aduce valoare societății. Pentru criterii de selecție și nominalizări, vizitează ferdslist.org. Nominalizările sunt deschise până pe 23 aprilie 2018.

Includerea în FERD’s List este deschisă participanților din programele JA care au devenit antreprenori și lideri de succes. Cei mai buni dintre aceștia vor fi onorați în cadrul unei ceremonii speciale, în octombrie 2018, la Bruxelles.


Claudiu Suhov, founder Kidster și alumni JA, la FERD’s List 2017

Claudia Suhov, participantă la programele JA Romania, a fost onorată de FERD’s List anul trecut în calitate de Founder & Creative Director al Kidster. „Această experiență mi-a schimbat cariera și viitorul pentru că m-a împins să dezvolt o viziune internațională a afacerii mele. Dacă nu ar fi fost programul Junior Achievement, nu cred că aș fi avut atât de mult succes sau că mi-aș fi dezvoltat calitățile atât de rapid și probabil nu aș fi avut sprijinul rețelei de business de care aveam nevoie […].


FERD’s List și antreprenoriatul social

Johan H. Andresen, deținător și CEO al Ferd declară: „Dorim să arătăm că programele antreprenoriale JA oferă tinerilor o oportunitate unică de învățare prin experimentare și conștientizare. Aceasta le permite să realizeze alegeri mai bune pentru ei și pentru comunitățile lor”.

Ferd este o companie de investiții familială norvegiană, dedicată deținerii de afaceri care creează valoare și investițiilor în active financiare. Pe lângă activitățile pur comerciale ale grupului, Ferd are o implicare extensivă în antreprenoriat social. FERD’s list este o inițiativă a JA Europe, sprijinită de Ferd și parte a campaniei Switch On Europe.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie