Conferința Globală JA Alumni și FERD's list 2019

Conferința Globală JA Alumni și FERD's list 2019

Pune-ți la testare abilitățile de rezolvare a problemelor și experimentează ce înseamnă să fii antreprenor! Acesta este îndemnul urmat de alumnii Junior Achievement an de an.

Pentru a sărbători 100 de ani de la înființarea Junior Achievement, a fost organizată prima conferință globală JA Alumni. Săptămâna trecută, peste 400 de absolvenți ai programelor Junior Achievement din peste 40 de țări s-au întâlnit la Viena, în Austria, și au participat la sesiuni de lucru, ateliere, dezbateri și sesiuni de networking. Subiectele acestei conferințe au fost alese în urma unui sondaj la care au răspuns alumnii. Acesta a relevat faptul că asumarea riscurilor, creativitatea și comunicarea sunt trăsăturile de personalitate cele mai valoroase ale membrilor noștri.

Ce au în comun un prezentator TV, un investitor, un arhitect, un antreprenor social și liderul unei asociații nonprofit? Toți spun că experiența antreprenorială practică de care au avut parte în școală le-a schimbat perspectivele și direcția în viață. Astăzi, ei sunt antreprenori și lideri de succes, care creează valoare și "lasă o amprentă de durată".

În cadrul aceluiași eveniment dedicat alumnilor JA au fost onorați cei unsprezece finaliști ai FERD's LIST, aflat la cea de-a treia ediție. FERD'S LIST este o inițiativă a JA Europe, în parteneriat cu FERD, un grup industrial și financiar norvegian de familie, care urmărește să sublinieze rolul și impactul pe care îl are educația antreprenorială asupra tinerilor și modul în care acest tip de educație contribuie la crearea de locuri de muncă și la cultivarea leadership-ului.

"Știm deja din cercetare că între antreprenoriatul din școală și crearea ulterioară de startup-uri există o legătură directă, dar am dorit să promovăm unele dintre aceste povești de succes. Lumea de astăzi are nevoie de lideri cu valori corecte, de tineri care să ne arate ce putem face pentru a genera schimbarea socială, a lupta împotriva inegalităților sau a schimbărilor climatice, a îmbunătăți incluziunea socială sau a promova diversitatea. Există atât de multe exemple și atât de multă inspirație..." – a declarat Johan H. Andresen, președinte și proprietar al FERD.

Tinerii nominalizați în acest an sunt:

În încheiere, Asheesh Advani, CEO JA Worldwide, a declarat: "Intenția FERD's LIST este de a căuta și a celebra modele de urmat. Teoria JA în ceea ce privește schimbarea este simplă: dacă te identifici cu cineva care a atins succesul și despre care crezi că are valori similare cu ale tale, poți începe să te gândești că ești capabil și tu să obții acel nivel de succes."

Despre FERD
Ferd este un grup industrial și financiar norvegian de familie, proprietar activ și pe termen lung al unor companii puternice cu potențial internațional și investitor într-o gamă largă de clase de active. Pe lângă activitățile pur comerciale ale grupului, Ferd se implică și în antreprenoriatul social și în micro-finanțare.
www.ferd.no

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie