100 de echipe de tineri antreprenori în semifinala națională a competiției Junior Achievement Compania Anului


100 de echipe de tineri antreprenori în semifinala națională a competiției Junior Achievement Compania Anului

În perioada 12-15 mai 2020, 104 echipe de liceeni și studenți își vor prezenta online afacerile pilot realizate în cadrul Incubatorului BizzFactory.

Lista echipelor calificate în semifinalele online poate fi consultată aici.

Pe parcursul incubatorului, 1.102 tineri din 243 de echipe au trecut prin mai multe etape de pregătire, au lucrat la conceptele de afaceri, având acces la resurse interactive de învățare și au beneficiat de sesiuni de mentorat online, susținute de profesioniști cu experiență. Tinerii implicați și în cadrul programului JA de antreprenoriat, au fost motivați astfel să-și formeze o gândire antreprenorială, care îi va ajuta în viitor să fie independenți și inovatori, să-și asume riscuri, să accepte provocări și să caute soluții creative.

Prin intermediul feedback-ului primit de la consultanții voluntari implicați, echipele și-au îmbunătățit planurile de afaceri și au făcut primii pași pentru pilotarea reală de produse și servicii în diferite industrii, de la Agribusiness, Comerț, Turism la Educație, Afaceri sociale, IT&C, Design, Meșteșuguri, Artă și cultură ș.a.

După semifinale, vor fi selectate cele mai bune echipe care vor concura în fața juriului format din profesioniști din mediul business, pe 26 mai, în cadrul finalei naționale a competiției Junior Achievement Compania Anului, pe cele două secțiuni Elevi și Studenți.

Programele și competițiile Junior Achievement de educație antreprenorială sunt susținute de Accenture, Bayer Fund, Citigroup Foundation, EY, FedEx, HP, Metropolitan Life și Romanian-American Foundation. Specialiștii acestor organizații le oferă antreprenorilor JUNIORI informații de business și feedback, atât la clasă, cât și prin participarea la webinarii și sesiuni de consultanță.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie