Proiecte

Proiecte

Internship @Ubisoft

Grup ţintă: studenţi

Perioadă desfăşurare: ianuarie - august 2016

Programul ajuta studentii să dobândească experienţă de muncă înainte de finalizarea studiilor universitare.

În cadrul programului de internship, studenţii vor beneficia de: remuneraţie, pregătire pentru poziţia oferită, participare la trainiguri specifice si evaluare.


Atelierul digital

Perioadă desfăşurare: aprilie-decembrie 2016

Program destinat tinerilor cu vârsta între 18 și 30 ani, care doresc să dobândească mai multe aptitudini antreprenoriale, digitale și de marketing, și nu în ultimul rând să dobândească o certificare internațională oferită de Google și IAB Europe.
Prin intermediul unei platforme online gratuite, participanții au acces la pregătire în domeniul marketingului digital și în dezvoltarea afacerii cu ajutorul internetului. În același timp, în cadrul competiției omonime, aceștia pot susține o universitate pentru a fi dotată cu un ATELIER DIGITAL REAL, un HUB modern complet utilat pentru studenți, asociațiile studențești, evenimentele dedicate tinerilor din Universitate.
Atelierul Digital oferă pregătire în lumea digitală sub forma unor cursuri video gratuite, pe o gamă cuprinzătoare de domenii: de la cum să-ți construiești prezența online, la campanii de marketing în social media sau utilizarea mediul mobil pentru a atrage noi clienți.
Mai multe detalii pe: http://atelieruldigital.jaromania.org


START Internship România

Grup ţintă: studenţi

Perioadă desfăşurare: septembrie 2015 - mai 2016

Programul START Internship România vine în întâmpinarea nevoii studenţilor, ajutându-i să dobândească experienţă de muncă înainte de finalizarea studiilor universitare. Ulterior, ei îşi pot evalua abilităţile de lucru într-o companie. Studenţii participanţi pot beneficia de poziţii de internship în companii, pentru perioada vacanţei de vară, iulie - septembrie.

În cadrul programului de internship în companii, studenţii vor beneficia de: remuneraţie, în funcţie de oferta companiei/instituţiei, pregătire pentru poziţia oferită, participare la trainiguri specifice, evaluare şi scrisoare de recomandare din partea companiei.

Înregistrarea în program şi repartizarea studenţilor în companii se face prin intermediul platformei on-line www.startinternship.ro în lunile aprilie – mai. După completarea şi validarea formularului de înregistrare online vei avea acces, prin intermediul contului personal, la următoarele facilităţi ale programului:

  • Încărcarea unui portofoliu format din CV, scrisoare de intenţie şi scrisoare de recomandare (opţional);
  • Pagina de prezentare a profililului personal;
  • Căutarea şi vizualizarea ofertelor de internship ale companiilor;
  • Manifestarea interesului pentru poziţiile de internship oferite de companii;
  • Comunicarea cu acele companii care şi-au manifestat interesul pentru profilul studentului aplicant;
  • Participarea, la solicitarea companiilor, la interviuri şi formele de testare specifice acestora;
  • Acceptarea poziţiei de internship, la propunerea companiei;
  • Accesarea Ghidului Studentului în Internship, care conţine detalii privind participarea la internship şi fişele studentului.


Succesul profesional

Grup ţintă: studenţi

Desfăşurare: septembrie 2015 - mai 2016

Programul de consultanţă pentru orientare profesională Succesul profesional are ca scop testarea şi dezvoltarea abilităţilor personale ale tinerilor, identificarea competenţelor necesare la angajare şi a legăturilor dintre şcoală, loc de muncă, aptitudini, valori şi cerinţe.

În perioada mai-decembrie au loc sesiuni de training online (webconferences) gratuite cu profesionişti de la Accenture.

Detalii: www.succesulprofesional.ro


e-Leaders-for-a-Day

Grup țintă: studenți

Desfășurare: octombrie 2015

e-Leaders-for-a-Day este un eveniment european ce oferă tinerilor care au parcurs programul de antreprenoriat Junior Achievement oportunitatea de a învăța din experiența liderilor din domeniul IT&C si din companii care folosesc tehnologia intensiv în activitățile curente, stând “în umbra” acestora pentru o zi. Scopul este de a le oferi tinerilor șansa de a lua decizii informate în ceea ce privește cariera lor, de a intra în contact cu mediul de afaceri și de a-și îmbunătăți oportunitățile de carieră în IT&C. Mai multe informații sunt disponibile aici.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie