Susțin educația financiară în comunitatea mea

Proiect susținut de

Susțin educația financiară în comunitatea mea

Susțin educația financiară în comunitatea mea este o inițiativă prin intermediul căreia liceele beneficiază de soluții pentru educația online: curs digital de educație financiară pentru educarea utilizării responsabile a resurselor financiare, acces gratuit la platforma LMS JA Inspire™ și posibilitatea de a beneficia de sprijin financiar pentru echipamente tehnice necesare educației în școală sau la distanță.

Proiectul se adresează tuturor liceelor și presupune parcurgerea de către elevii cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani a cursului digital Finanțele mele disponibil pe platforma JA Inspire™, prin intermediul căruia beneficiază de informații esențiale despre gestionarea bugetului personal, economisire, tranzacții și instrumente moderne de plată, investiții și piața de capital.


CINE POATE PARTICIPA?

Participarea este deschisă tuturor liceelor din țară și presupune:

  1. Înscrierea a cel puțin un profesor care predă în cadrul liceului. Procesul de înscriere presupune accesarea site-ului www.jaromania.org/hub și completarea formularului disponibil la secțiunea „Finanțele mele”. Fiecare profesor care efectuează înscrierea va coordona accesul elevilor pe platforma educațională JA Inspire™, pe baza unei liste de utilizatori primite de la organizator.
  2. Implicarea unui număr cât mai mare de participanți UNICI din totalul elevilor de liceu (clasele IX-XII) în parcurgerea a cel puțin 75% din conținutul cursului educațional online Finanțele mele disponibil pe platforma educațională JA Inspire™, în perioada stabilită de organizator.

Un liceu acumulează câte un punct pentru fiecare elev care parcurge cel puțin 75% din curs.

Liceele care acumulează cele mai multe puncte prin participanții UNICI vor beneficia de sprijin financiar pentru echipamente tehnice necesare educației în școală sau la distanță.

Detalii aici: https://jar.ro/participare-sefcm.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie