Susțin educația financiară în comunitatea mea

Proiect susținut de

Susțin educația financiară în comunitatea mea

Susțin educația financiară în comunitatea mea este o inițiativă educațională derulată de Junior Achievement la nivel național cu scopul de a încuraja învățarea noțiunilor financiar-bancare și de a evidenția instituțiile de învățământ de tip liceal care oferă elevilor acces la educație financiară, utilizând resurse în format digital interactiv.


CINE POATE PARTICIPA

Participarea este deschisă tuturor liceelor și presupune:

  1. Cel puțin un profesor care predă în cadrul liceului accesează site-ul www.jaromania.org/hub și completează formularul disponibil la secțiunea „ABCdar bancar”. Fiecare profesor care efectuează înscrierea va coordona accesul elevilor pe platforma educațională JA Inspire pe baza unei liste de useri primită de la Organizator.
  2. Implicarea unui număr cât mai mare de participanți UNICI din totalul elevilor de liceu (clasele IX-XII) în parcurgerea a cel puțin 75% din conținutul modulului educațional online ABCdar bancar, disponibil pe platforma educațională JA Inspire, în perioada stabilită de organizator.

Un liceu acumulează câte un punct pentru fiecare elev care parcurge cel puțin 75% din curs.
Liceele care acumulează cele mai multe puncte prin participanții UNICI vor beneficia de sprijin financiar pentru echipamente tehnice necesare educației în școală sau la distanță.

Detalii aici: https://jar.ro/participare-abcdar

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie