Competiții

Competițiile Junior Achievement sunt cea mai bună oportunitate să-ți testezi cunoștințele și să-ți însușești noi abilități. În fiecare an organizăm cea mai mare competiție de business în care provocăm tinerii din toată țara să-și testeze imaginația, cunoștințele, gândirea antreprenorială și abilitățile pentru realizarea unor proiecte-pilot de afaceri. Finaliștii sunt recompensați cu premii în bani și burse pentru a-și transforma ideea în realitate și pentru a și le promova mai departe, în cadrul competițiilor europene.

Compania Anului 2017

Competiția se adresează elevilor de liceu și studenților care au oportunitatea să-și testeze pe piața reală propriile idei de afaceri. În cadrul incubatorului educațional de afaceri, BizzFactory, echipele înscrise în competiție fac cercetări de piață, își dezvoltă produsele/serviciile, interacționează cu potențiali clienți de la care obțin feedback, iar în final realizează o primă vânzare.

Tinerii care trec prin experiențele oferite de această competiție înțeleg la un nivel profund mecanismele economiei de piață și învață:

  • Să își asume riscuri calculate și să fie mai responsabili în consumul de resurse și în relațiile cu ceilalți
  • Să lucreze în echipă și să comunice eficient
  • Să își folosească creativitatea pentru rezolvarea unor probleme reale de afaceri
  • Să învețe din eșecuri și să fie perseverenți

Fiecare echipă își desfășoară activitatea sub îndrumarea unui profesor coordonator, dar primește consultanță și din partea voluntarilor din mediul de afaceri.

Reveniți pe aceasta pagină pentru regulamentul competiției.


Distribuiti:

articole din aceeasi categorie