JOB Incubator™

Partener național 2021: Microsoft

JOB Incubator™

Tinerii cu vârsta între 16-24 de ani și profesorii acestora participă la o serie de experiențe de învățare Inspire-Prepare-Suceed pentru a dezvolta competențele antreprenoriale și de orientare profesională căutate pe piața muncii.

Prin acces la cursuri și calificări specifice și prin interacțiunea cu profesioniști, elevii și studenții dezvoltă o serie de abilități și competențe specifice, utile după absolvire.

Aplicarea acestora și facilitarea tranziției de la școală la piața muncii sunt facilitate prin intermediul stagiilor de practică și internship oferite de partenerii incubatorului. În acest fel este facilitat accesul absolvenților la locuri de muncă potrivite pregătirii și așteptărilor acestora.

Proiectul educațional Job Incubator, prin intermediul resurselor oferite de parteneri, își propune să inspire și să pregătească elevii de peste 16 ani și studenții pentru a reuși pe piața muncii, ajutându-i să dobândească abilitățile și cunoștințele necesare unei economii în continuă schimbare. În cadrul Job Incubator, și profesorii acestor tineri vor beneficia de pregătire de specialitate pentru a utiliza mijloace moderne de predare, dar și pentru a forma competențe transversale următoarelor generații prin oferirea unui nou cadru pentru aplicarea informațiilor dobândite la clasă.​

Înscriere tineri Înscriere profesori

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie