Facultate


Facultate

Tinerii simt nevoia să identifice legătura între ceea ce studiază în facultate şi obţinerea unui loc de muncă potrivit aspiraţiilor, între o carieră bazată pe valori etice puternice şi succesul personal.

Programele Junior Achievement pentru studenţi încearcă să răspundă acestei provocări prin activităţile de tip learning by doing care îmbină învăţarea prin experienţă cu rigoarea ştiinţifică: de la descoperire, analiza de studii de caz şi joc de rol până la simulările pe computer sau în sala de curs şi proiectele de leadership.

Programul Start UP - dezvoltă potențialul antreprenorial al tinerilor de 19-26 ani, oferindu-le abilitățile, atitudinea și cunoștințele necesare pentru a-și lansa afacerea prin: curs academic și o competiție națională (Compania Anului) și internațională (European Enterprise Challenge). Citește mai multe detalii

Profesorii și studenții au acces gratuit la cursuri online și resurse digitale, practice și interactive pe diferite teme (Antreprenoriat, Finanțe, Marketing, Comunicare, Operațiuni, IT și Tehnologie).

Mai multe detalii despre proiectele HP LIFE și Atelierul Digital.

Proiectul Universitatea Antreprenorială - are ca scop sprijinirea instituțiilor de învățământ superior în dezvoltarea abilităților antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice a studenților pentru piața muncii. Citește mai multe detalii

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie