Educație financiară: Modulele BaniIQ™ și Banii pe net™

Program susținut de

Educație financiară: Modulele BaniIQ™ și Banii pe net™

Tip: Liceal

Recomandat pentru clasele IX - XII


Tinerii învață cum să se pregătească pentru viitorul lor financiar și, totodată, să folosească responsabil și în siguranță servicii financiare în mediul online.


OBIECTIVUL PROGRAMULUI

Parte a programului național JA de educație financiară, modulele Hybrid Learning (blended learning) BaniIQ™ și Banii pe net™ au ca obiectiv creșterea capacității tinerilor de a lua decizii financiare informate. Prin informare, instruire și consultanță oferită la clasă, aceștia își dezvoltă abilitățile financiare și devin mai conștienți de oportunitățile existente din punct de vedere financiar, atât offline, cât și online, dar și de riscurile aferente.


CONȚINUT EDUCAȚIONAL

  • Proiectul include platforme interactive de e-learning pe site-urile BaniIQ™ și Banii pe net™, prin intermediul cărora orice persoană interesată de educație financiară și e-commerce poate accesa în mod gratuit conținuturile. Ambele programe incluse în proiect dispun de aplicații Facebook.

  • Trainingurile Banii pe net™ și BaniIQ™ sunt parcurse de zeci de mii de elevi și susținători ai liceelor înscrise la Competiția Bani pentru școala ta!™, în care instituțiile școlare câștigătoare primesc finanțări pentru modernizarea și dotarea laboratoarelor și a claselor cu echipamente și resurse educaționale.

Proiectul este finanțat de Visa, împreună cu băncile membre din România, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, Google, PayU, AURSF și Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie