Competențe pentru viitor în clasa mea

Competențe pentru viitor în clasa mea

Un proiect susținut de:

COMPETENȚE PENTRU VIITOR ÎN CLASA MEA este un proiect de tip train the trainers, adresat profesorilor, care urmărește dezvoltarea și certificarea competențelor antreprenoriale și financiare și crearea unor modele educaționale bazate pe principiul learning by doing și interdisciplinaritate.
Proiectul este dezvoltat cu sprijinul Raiffeisen Bank.


OBIECTIVUL PROGRAMULUI

Proiectul oferă soluții sustenabile prin intermediul cărora profesorii beneficiază de conținuturi, modele și instrumente de lucru pentru adaptarea activității didactice la motivațiile și nevoile de dezvoltare ale elevilor, precum și la dinamica mediului economic.
În cadrul proiectului se creează oportunitatea cunoașterii și valorificării ulterioare la școală, a unor instrumente și procese moderne, flexibile, interactive, de predare și învățare.


OFERTA EDUCAȚIONALĂ

Proiectul este dezvoltat pe baza unui curs de specializare, încheiat cu certificat de absolvire autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscut național.
Structura proiectului include:

  • Componenta teoretică, desfășurată online
  • Componenta practică pentru aplicarea și exersarea conceptelor antreprenoriale și financiare în lucru la clasă, dar și de tip train the trainers.
  • Evaluarea finală și certificarea


Raiffeisen Bank activează de 25 de ani pe piața bancară din România, fiind una dintre cele mai mari bănci universale din țară. Banca deservește peste 2,28 milioane de clienți, persoane fizice și juridice, are 4.700 de angajați, 300 de unități în toată țara, 1.131 ATM-uri și MFM-uri, o rețea de aproximativ 28.000 POS-uri.

Comunicări