Activități de dezvoltare a abilităților de viață și dezvoltare profesională

Proiect susținut de

Activități de dezvoltare a abilităților de viață și dezvoltare profesională

Activități de dezvoltare a abilităților de viață și dezvoltare profesională” este o inițiativă a JA România, susținută de OMV Petrom, prin intermediul căreia elevi cu vârste cuprinse între 8 și 19 ani beneficiază de experiențe de învățare practică, conectate la realitățile din piața muncii.

Proiectul pune împreună conținuturile interactive ale programelor JA cu experiența consultanților voluntari, oferind elevilor de la Liceul Tehnologic Sf. Mucenic Sava din Berca (Buzău) o experiență de tip learning by doing.


OBIECTIVUL PROGRAMULUI

Proiectul urmărește susținerea tinerilor în dezvoltarea și exersarea abilităților relevante (comunicare, muncă în echipă, creativitate, ascultare activă etc.), dar și pentru a înțelege importanța alegerii unei viitoare profesii în acord cu abilitățile și interesele lor, dar și cu cerințele de pe piața muncii.

Activitățile din cadrul proiectului sunt facilitate de consultanți voluntari OMV Petrom, care susțin învățarea practică printr-o abordare ancorată în concret și printr-un plus de informații și exemple inspirate din propria experiență profesională.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie