Competențe pentru viitor în clasa mea

Proiect susținut de

Competențe pentru viitor în clasa mea

COMPETENȚE PENTRU VIITOR ÎN CLASA MEA este un proiect de tip train the trainers, adresat profesorilor, care urmărește dezvoltarea și certificarea competențelor antreprenoriale și financiare și crearea unor modele educaționale bazate pe principiul learning by doing și interdisciplinaritate.
Proiectul este dezvoltat cu sprijinul Raiffeisen Bank.


OBIECTIVUL PROGRAMULUI

Proiectul oferă soluții sustenabile prin intermediul cărora profesorii beneficiază de conținuturi, modele și instrumente de lucru pentru adaptarea activității didactice la motivațiile și nevoile de dezvoltare ale elevilor, precum și la dinamica mediului economic.
În cadrul proiectului se creează oportunitatea cunoașterii și valorificării ulterioare la școală, a unor instrumente și procese moderne, flexibile, interactive, de predare și învățare.


OFERTA EDUCAȚIONALĂ

Proiectul este dezvoltat pe baza unui curs de specializare, încheiat cu certificat de absolvire autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscut național.
Structura proiectului include:

  • Componenta teoretică, desfășurată online
  • Componenta practică pentru aplicarea și exersarea conceptelor antreprenoriale și financiare în lucru la clasă, dar și de tip train the trainers.
  • Evaluarea finală și certificarea


Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 in România și deservește 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Raiffeisen Bank are 4.600 de angajați și o rețea de peste 300 de agenții în toată țara, aproximativ 700 de ATM-uri, 400 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și 24.500 de POS-uri.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie