Enterprise without Borders (EwB)

Proiect susținut de:  

Enterprise without Borders (EwB)

Enterprise without Borders este conceput pentru a oferi elevilor cu vârste între 15 și 19 ani ocazia de a crea parteneriate internaționale, ca parte a experienței programelor antreprenoriale Junior Achievement.

În cadrul programului 400 tineri vor dobândi experiență practică privind modul în care funcționează o afacere, îmbunătățindu-şi totodată propriile aptitudini și competențe:

  • EwB le oferă elevilor cunoștințe despre cum interpreteze datele, să efectueze o cercetare de piața, să citească declarațiile financiare, să negocieze, etc.
  • EwB le oferă elevilor o perspectivă mult mai largă și detaliată despre cum să dezvolte o afacere internațională și/sau să își crească afacerea peste hotarele țării lor.


5 adolescenți s-au transformat în 5 mici antreprenori, cu un portofoliu real de produse, cu un plan fezabil de dezvoltare a afacerii, dar mai ales cu un bagaj consistent de competențe antreprenoriale, digitale, tehnice, de protecție a mediului, de muncă în echipă și de gestionare a resurselor.” – Profesor, Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor

Programul de antreprenoriat Junior Achievement a fost pentru noi un carusel de emoții care ne-a ajutat să descoperim o altă perspectivă a vieții, pe care o putem explora: antreprenoriatul. Pe lângă informațiile utile pe care le-am dobândit în urma webinarelor și sesiunilor de consultanță, un lucru de care suntem mândri că l-am câștigat este experiența. Acum știm în mare parte ce se petrece în interiorul unei companii și suntem nerăbdători să punem în aplicare ideea noastră. Astfel, în viitor, dorim să ne îmbunătățim prototipul, transformându-l într-un produs fezabil vânzării și, de asemenea, dorim să ne aducem contribuția la limitarea poluării. Ne dorim să continuăm și să îmbunătățim compania, precum și produsul nostru.” – Elev, Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza, București

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie