Entrepreneurial Skills Pass

Entrepreneurial Skills Pass

Certificatul de Competențe Antreprenoriale (Entrepreneurial Skills Pass - ESP) este o certificare unică în Europa, ce poate fi obținută de elevii care au derulat o activitate practică în domeniul antreprenoriatului.

ESP certifică elevii care au obținut cunoștințele, abilitățile și atitudini necesare pentru a începe un business propriu sau pentru a se angaja cu succes.

Certificatul poate fi obținut de elevi cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, care participă la programul de educație antreprenorială adresat liceenilor, Mini-compania, derulat de Junior Achievement. Programul presupune înființarea unei companii pilot și o examinare la nivel internațional a abilităților antreprenoriale, economice și de business.

Entrepreneurial Skills Pass

ESP este recunoscut în 26 de state și este susținut de companii de top, instituții de învățământ superior, organizații internaționale și de Uniunea Europeană.

Elevii care obțin certificarea au un avantaj competițional la intrarea pe piața muncii, în timp ce angajatorii care recunosc ESP beneficiază de un standard certificat la nivelul Uniunii Europene, ce satisface cerința lor de a avea angajați bine pregătiți. Aflați mai multe pe www.entrepreneurialskillspass.eu

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie