HP Life


HP Life

HP Foundation și Junior Achievement România îi ajută pe tineri să învețe online! HP LIFE este un program global, care pune la dispoziția celor din întreaga lume cursuri online gratuite de formare a competențelor antreprenoriale și IT. HP LIFE este oferit de HP Foundation.

Cursurile online HP LIFE se adresează tuturor elevilor și studenților care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a înființa și dezvolta o afacere. Acestea sunt uşor accesibile și abordează mai multe subiecte utile, de la design thinking sau ce înseamnă să fii un lider de succes și până la finanțele afacerii. Lecțiile pot fi parcurse în ritm propriu, de oriunde și în orice moment, fiind organizate pe 5 domenii tematice (comunicare; antreprenoriat și inovație; finanțe; marketing; operațiuni). Cursurile se pot parcurge în ritm propriu, în limba română, pe platforma JA LMS de către elevi și studenți. Consultați acest factsheet și solicitați profesorului detalii despre accesarea cursului.

Cursurile interactive propun o gamă largă de exerciții practice și se bazează pe un concept modular care favorizează dobândirea abilităților de afaceri.

Programul poate fi accesat oricând, atât de către elevi și studenți, cât și de către profesorii care doresc să vină în completarea activităților programului JA Compania.

Modulele sunt ușor de parcurs, antrenante și pot fi urmate individual, ca temă pentru acasă, sau în echipă, ca parte a unor activități participative.

Cursurile HP LIFE pot fi accesate în limba română din platforma JA Inspire™.

Cursurile HP LIFE contribuie la pregătirea tinerilor pentru examenul de certificare a competențelor antreprenoriale – Entrepreneurial Skills Pass (ESP). O analiză a rezultatelor ESP de până în prezent a arătat că dobândirea abilităților financiare și cunoașterea condițiilor legale necesare pentru a derula o afacere sunt esențiale pentru un viitor antreprenor. De aceea, le recomandăm elevilor și studenților să parcurgă următoarele cursuri de e-learning puse la dispoziție de HP Life:

  • Înființarea unei afaceri
  • Finanțarea afacerii
  • Publicul țintă
  • Stabilirea prețurilor
  • Finanțele afacerii
  • Fluxul de numerar
  • E-mailul de afaceri
  • Profitul și pierderea
  • Planificarea vânzărilor
  • Comunicarea în afaceri

Tinerii care finalizează cu succes cursurile de e-learning HP LIFE își consolidează cunoștințele și abilitățile în domeniul afacerilor și sunt mai pregătiți pentru a susține examenul ESP de atestare a competențelor antreprenoriale.

Am trăit experiența dezvoltării unei noi idei de afaceri – aplicația Eco Llama, un concept nou pe piața reciclării deșeurilor – și ne-am perfecționat modul de lucru în echipă, necesar pentru succesul în afaceri. Colaborarea cu mentorii noștri de la HP România ne-a adus un plus de valoare, noi perspective și sfaturi practice.” – echipa de studenți Eco World, Universitatea din București

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie