iDay pentru educație

Un proiect susținut de     

iDay pentru educație

IDAY PENTRU EDUCAȚIE este un proiect adresat elevelor de liceu pentru încurajarea potențialului de integrare și dezvoltare profesională. Proiectul este dezvoltat cu susținerea Metropolitan Life și a Fundației MetLife.


OBIECTIVUL PROGRAMULUI

Proiectul include activități learning by doing prin care elevele sunt încurajate să își dezvolte o viziune proprie asupra măsurilor necesare în procesul de integrare profesională, adaptare la specificul și dinamica job-urilor și tranziție către carierele viitorului.


CONȚINUTUL EDUCAȚIONAL

Formatul proiectului presupune sesiuni interactive în care:

  • Elevele lucrează în echipă pentru a dezvolta soluții inovatoare pe baza unei teme de lucru, exersându-și abilitățile de comunicare, lucru în echipă, leadership și gândire creativă.
  • Voluntarii Metropolitan Life se alătură echipelor, pentru feedback și consultanță, ajutând elevele să dezvolte soluții fezabile.

„Această activitate a reprezentat o oportunitate de a-mi testa abilitățile de lucru în echipă, și nivelul de concentrare, și de a cunoaște persoane noi, cu viziuni noi. Nu am simțit deloc trecerea timpului, deoarece am fost captivate de temă și de schimbul de idei cu voluntarul și am apreciat posibilitatea de a urmări soluțiile găsite de celelalte echipe.” – elevă participantă


MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 23 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie