Succesul profesional

Program susținut de

Succesul profesional

Succesul profesional – program de consultanță pentru orientare profesională ce contribuie la dezvoltarea abilităților personale ale tinerilor, ajutându-i să identifice competențele necesare la angajare și să creeze conexiuni între școală, loc de muncă, aptitudini, valori și cerințele pieței muncii.

Parcurgând acest program, tinerii capătă o viziune mai clară asupra viitoarei cariere profesionale, asupra rolului în comunitatea din care fac parte și asupra necesității educației pentru viitor.


OBIECTIVUL PROGRAMULUI

Succesul profesional are ca obiectiv dezvoltarea competențelor necesare unei mai bune inserții pe piața forței de muncă a tinerilor, prin intermediul activităților practice.


OFERTA EDUCAȚIONALĂ

Programul se desfășoară:

  • în centre de orientare profesională din facultăți și licee
  • online, prin intermediul unei platforme de e-learning.

Programul online cuprinde mai multe sesiuni interactive (webinarii) cu angajații Accenture, care ajută participanții să-și completeze cunoștințele teoretice cu experiența de lucru din companie.

Studenții și profesorii interesați se pot înscrie online pentru a folosi atât resursele puse la dispoziție, cât și pentru a participa la activitățile comune și la webinarii (curs și office hours) susținute de consultanții din business ai acestui program.

„Consider că programul este util și are impact asupra elevilor. Le dezvoltă abilitățile pentru succes, îi învață să se autoevalueze, să-și descopere aptitudinile și interesele profesionale, le prezintă carierele și îi ajută să își aleagă una, îi învață lucruri practice, de exemplu cum să elaboreze o scrisoare de intenție sau un CV, îi pune în diferite situații, îi încurajează să lucreze în echipă și să stabilească relații.” – Camelia Monica Dinu, profesor Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște

Distribuiti:

articole din aceeasi categorie