Finala Enterprise Challenge Summer School

Finala Enterprise Challenge Summer School

Prima ediție online a Enterprise Challenge Summer School a ajuns la final. Toată lumea a câștigat! Felicitări echipelor care au adus cele mai bune soluții și mulțumiri voluntarilor Citi!

Locul 1: Echipa Young Challengers, formată din Cristina Gabriela Amza de la Colegiul Național ”Gheorghe Țițeica” din Drobeta-Turnu-Severin, Tudor Huza de la Liceul Teoretic ”Aurel Lazăr” din Oradea, Loredana-Georgiana Matei de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, Mina-Cristina Cojocaru de la Liceul Teoretic ”Dimitrie Cantemir” din Iași și Emma Ștefania Enache de la Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” din Brăila, pentru ideea de a crea o aplicație universală, un agregator de mai multe servicii educaționale, printre care: bibliotecă virtuală, funcționalități de tip ”classroom”, formare online pentru profesori și resurse interactive în format digital. Interfață demonstrativă

Locul 2: Echipa Full House, formată din Andrada Neagu de la Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” din București, Claudiu Catargiu de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, Oana Georgiana Rădulescu de la Liceul Teoretic ”Dimitrie Cantemir” din Iași și Rareș Ștefan Popescu de la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Brăila. Membrii echipei au propus o soluție digitală dedicată profesorilor, dar nu limitată strict la aceștia, prin care se asigură o îmbunătățire a competențelor de predare în online de peste 90%.

Locul 3: Echipa Final Solution, formată din Andreea Chelariu de la Liceul Tehnologic ”Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaiei, David Sigmund de la Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu-Murgoci” din Brăila, Minu Sofiana Nasir-Ahmadi de la Liceul Teoretic ”C.A. Rosetti” din București, Andreea-Estera Hurdubae de la Universitatea Oradea, Andreea Macheti de la Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” din București și Ioana Stoian-Mateiu de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș. Soluția propusă de echipă este aceea de a crea o rețea pentru donații de echipamente tehnice și stick-uri de internet pentru elevii ce provin din familii sărace.

Mai multe detalii despre proiect la acest link.