JA ENTREPRENEURSHIP - Oportunități de dezvoltare a abilităților antreprenoriale pentru tineri

JA ENTREPRENEURSHIP - Oportunități de dezvoltare a abilităților antreprenoriale pentru tineri

Programele, proiectele și competițiile de antreprenoriat Junior Achievement, cu sprijinul profesorilor și consultanților voluntari din mediul de afaceri, contribuie la pregătirea elevilor și studenților pentru viața reală și găsirea răspunsului la întrebarea „Angajat sau antreprenor?

În acest an școlar, peste 46.000 de tineri au învățat în mod practic, prin resurse digitale și sesiuni online de training și mentorat, cum să lanseze și să administreze afaceri profitabile în diferite industrii.

Colaborarea cu JA România a fost o experiență valoroasă atât pentru mine, cât și pentru studenți. Competițiile organizate au reprezentat o oportunitate de testare și îmbunătățire a ideilor antreprenoriale. Resursele educaționale disponibile pe platformă și discuțiile cu specialiști din diferite domenii au contribuit la dezvoltarea abilităților lor antreprenoriale.” – profesor, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” Iași

Programul JA ENTREPRENEURSHIP este susținut în România de: Romanian-American Foundation, Citi Foundation, Metropolitan Life, Accenture, Bayer Fund, EY, FedEx, HP România, KPMG, NN România, Google.