START înscrierilor la Incubatorul Național JA BizzFactory!

START înscrierilor la Incubatorul Național JA BizzFactory!

Elevii de liceu și studenții care doresc să dezvolte un concept de business și să îl testeze pe piață sunt invitați să se înscrie în program începând cu data de 18 noiembrie.

JA BizzFactory - cea mai importantă parte componentă a programului internațional de antreprenoriat JA 2021 - are rolul de a dezvolta competențe antreprenoriale, digitale și de comunicare, necesare pentru profesiile viitoare și de a-i motiva pe tineri să pună în practică ce au învățat în cadrul programului JA de educație antreprenorială. Cele mai bune idei de afaceri vor primi subvenții pentru dezvoltarea ideii și realizarea unui pilot sau start-up.

Școlile și cadrele didactice interesate de program au posibilitatea în acest an să echivaleze participarea elevilor și studenților cu practica școlară sau universitară, pe baza unui acord cu JA și partenerii săi.

La finalul Incubatorului JA BizzFactory, juriul va alege echipele care vor reprezenta România la evenimentele europene Junior Achievement:

  • Company of the Year 2021 (antreprenoriat pentru elevii de liceu)
  • Social Innovation Relay 2021 (antreprenoriat social pentru elevii de liceu)
  • European Enterprise Challenge 2021 (antreprenoriat pentru studenți)

Consultați informațiile complete despre program pe pagina Incubatorului.

Proiectul este susținut în România de: Accenture, Citi România, EY, FedEx, HP România, Metropolitan Life, NN România, Romanian-American Foundation.