Junior Achievement este cea mai mare organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială, programele fiind urmate în 40 de țări din Europa și peste 100 din lume.
În România, programele, proiectele și competițiile JA learning by doing și project based sunt urmate anual de peste 260.000 de elevi și studenți din peste 1.900 de instituţii de învăţământ şi se desfăşoară local în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale, instituţiile de învăţământ şi susținătorii JA în România.

Inspire

Elevii și studenții sunt inspirați să acumuleze informații de bază despre carieră și profesie folosind programele Junior Achievement.

Prepare

Elevii de peste 16 ani, studenții și profesorii dobândesc competențe și aptitudini noi prin participarea la cursuri, traininguri și webinare.

Succeed

Elevii și studenții demonstrează stăpânirea competențelor acumulate la job shadow, stagii de practică, internship și la noi locuri de muncă.

Programe și proiecte

Vă invităm să accesați modulele introductive în limba română de pe platforma JA LEARN™ după înscriere și apoi să parcurgeți următoarele cursuri:

  • Toate
    categoriile
  • Dezvoltare personală
  • Orientare profesională
  • Educație economică și financiară
  • Educație antreprenorială

ContactAdresa:

Strada Lisabona nr. 8,
București, 011787

Telefon:

(+40) 21 312 31 94

Se trimite...
Mesajul nu poate fi transmis.
Mesajul a fost transmis. Îți mulțumim!